Motori za klizne kapije

opis

motori za kapije i garazna vrata

Acer linija elektromehaničkih pogona nudi široku mogućnost izbora, zajedno sa pažljivo dizajniranim detaljima, kako bi se dostigao najviši novo kvaliteta.

Od novog protagoniste u oblasti automatizacije dolazi novi asortiman motora za klizne kapije: LIFE predstavlja ACER. U 230V i 24V verziji do 400, 600, 800 i 1200 kg, ovaj opseg elektromehaničkih aktuatora nudi široku mogućnost izbora, zajedno sa pažljivim dizajnom u svakom detalju, kako bi se isporucio najviši nivo kvaliteta, estetike i funkcionalnosti dostupan danas. Ako ste izabrali LIFE, znači da koračate svaki dan još jedan korak u pravcu ” kućne automatizacije ”: ulazak u svet sigurnosti, koristi i emocija.

ACER je inovativni koncept za klizne kapije, “obložen” savremenim materijalima i rešenjima i garantuje najbolje moguće performanse u pogledu trajanja i sigurnosti. Struktura je od aluminijuma velike gustine livenog pod visokim pritiskom, male težine, izuzetno otporna i u najtežim vremenskim uslovima. Otporno spoljašnje kućište štiti od lošeg vemena i elektronske i mehaničke komponente. Ovo poslednje je uzor tehničkih karakteristika: kućište motora je zaštićeno epoksidnim lakom. Proizvedena je ekstremno čvrsta mašina od specijalnih legura.

Sve funkcije klizne kapije se mogu programirati po volji i sa maksimalnom jednostavnošću, u skladu sa potrebama korisnika. Kontrolni panel, direktno integrisan u zaštitno kućište komande centralne, lako je dostupan i posebno intuitivan u funkcionisanju. Štaviše, dve podrazumevane opcije programa su već instalirane, omogućavajući trenutnu upotrebu , odmah nakon instalacije motora za kliznu kapiju.

Pored inovacija, sigurnost je jedan od osnovnih pojmova filozofije LIFE, razlog zbog koga su svi motori za klizne kapije modeli opremljeni enkoderom. Njegova funkcija je da kontroliše položaj i brzinu klizne kapije u svako doba i daje signal elektronskoj kontrolnoj jedinici, ako se pojavi bilo koja prepreka. Kontrolna jedinica odmah aktivira potrebne mere da se izbegne bilo kakav incident. Ako ovo nije dovoljno , tu su i dva ” granična prekidača ” koji daju dodatnu bezbednost.

© Copyright - GARDEN LUX