VISIO

opis

  • motori za kapije i garazna vrata

Sigurnost u datom trenutku

Ko želi ići u korak s vremenom, bira Life. Novi proizvod napredne tehnologije sa čitavim spektrom modernih rešenja pojavio se na tržištu. VISIO uređaj za detekciju pokreta, sačinjen od fotoćelija sinhronizovanih na relej, i sva njegova prateća oprema predstavljaju novu polaznu tačku u ovoj oblasti kad je u pitanju efikasnost, fleksibilnost, sigurnost i jednostavnost korišćenja. S proizvodima iz linije Life ućete u novu eru automatizacije.

Posebni materijali i originalni proizvod

Kvalitet proizvoda life počinje već u fazi same projekcije i traje veoma dugo. Barijere su izdržljive i lepe, a elektronika ima je zaštićena od kiše i vlage dvostrukim kućištem.  Držači su napravljeni od čvrstog aluminijuma velike gustine i opremljeni patentiranim sistemom Life koji dopušta prilagodljivost fotoćelija na +/- 17 °. Smešteni u aluminijumski oklop. S prednjom stranom od čvrstog polikarbonata, prekidači na dugme ili na dodir garantuju maksimalnu sigurnost.

DODATNA OPREMA

motori za kapije i garazna vrata

Linija proizvoda Gebox nudi jednostavne kontrolne table za upravljanje automatizovanim kapijama sa napajanjem od 230V ili 24V.

motori za kapije i garazna vrata

Čvrsti i jednostavni za korišćenje, modernog dizajna i napredne tehnologije. Ovi daljinski upravljači vam pružaju širok izbor funkcija.

motori za kapije i garazna vrata

Splendor nije obična signalna lampa nego moderan uređaj koji ulazi u sastav kućne rasvete. Ovaj uređaj ima moderan dizajn koji odoleva vremenskim nepogodama.

motori za kapije i garazna vrata

Visio VISIO uređaj za detekciju pokreta, sačinjen od fotoćelija sinhronizovanih na relej.

motori za kapije i garazna vrata

Des Ključne brave garantuju maksimalnu sigurnost.

© Copyright - GARDEN LUX