GEBOX

opis

Kontrolne table

Na jedinstven način LIFE rešava mnogobrojne zahteve kućne automatizacije. Linija proizvoda Gebox nudi jednostavne kontrolne table za upravljanje automatizovanim kapijama sa napajanjem od 230V ili 24V koje mogu biti ugrađene u motor ili se mogu instalirati odvojeno. Ovi svestrani mozgovi ne samo da omogućuju podešavanje različitih načina zatvaranja ili otvaranja, nego se brinu i o samoj sigurnost, sarađujući sa enkoderom kog poseduju svi Life motori. Sve ovo je popraćenom lepim, modernim dizajnom i vrhunskim hardverom.

Funkcionalnost po meri

Sa Gebox-om, programiranje funkcija motora je zaista jednostavno. Uz sve pogodnosti koriščenja, kontrolna tabla Gebox vam omogućava da na praktičnoj tastaturi na kojoj se nalaze svetleće lampice pokazuje šta je programirano. Želite konkretne primere? Npr. u mogućnosti ste da programirate otvaranje i zatvaranje u određenom vremenskom intervalu, da podešavate elektromehaničku snagu i osetljivost sigurnosnih uređaja, da upravljanje bude automatsko, poluautomatsko ili ručno, da programirate delimično otvaranje za pešake… i još mnogo toga. Za instalacije kojima nije potrebno programiranje posebnih funkcija, LIFE je dizajnirao dva načina korišćenja koja su već podešena. Ovo čitav posao čini jednostavnim. Jednom instaliran Gebox je odmah spreman za upotrebu.

GE1A GE2A GE2R GE UNI R GE1A 24 GE2A 24 GE UNI 24R
RG1A RG1R RG2A RG2R RG UNI R GE UNI R DL GE UNI EASY RG1A 2 RG2A 24 RG1 24P RG UNI 24R
Napajanje motora 230V 50Hz 24V
Komande motora 1
Komande motora 2
Električna regulacija obrtnog momenta
Elektronska regulacija obrtnog momenta
Priključak za prijemnike radio LIFE
Integrisna radio prijemnik 433,92 MHz
Enkoder
Granični prekidač otvaranja
Granični prekidač zatvaranja
Analogne fotoćelije

DODATNA OPREMA

motori za kapije i garazna vrata

Linija proizvoda Gebox nudi jednostavne kontrolne table za upravljanje automatizovanim kapijama sa napajanjem od 230V ili 24V.

motori za kapije i garazna vrata

Čvrsti i jednostavni za korišćenje, modernog dizajna i napredne tehnologije. Ovi daljinski upravljači vam pružaju širok izbor funkcija.

motori za kapije i garazna vrata

Splendor nije obična signalna lampa nego moderan uređaj koji ulazi u sastav kućne rasvete. Ovaj uređaj ima moderan dizajn koji odoleva vremenskim nepogodama.

motori za kapije i garazna vrata

Visio VISIO uređaj za detekciju pokreta, sačinjen od fotoćelija sinhronizovanih na relej.

motori za kapije i garazna vrata

Des Ključne brave garantuju maksimalnu sigurnost.

© Copyright - GARDEN LUX