Dekorativni kamen

opis

Svaki detalj u vašem dvorištu je zapravo i dekortivan. Osim odabranog ukrasnog bilja, saksija i uređenih zelenih površina, Vaš eksterijer upotpuniće dekorativni kamen.

Uređenje prirodnim kamenom je korisno ne samo u smislu poboljšanja izgleda staze u dvorištu, česmi, nego i za kreiranje interesantnih mini vodopada, fontana, koji čine prostor u kome boravite odmorom kako za dušu tako i za oči.

Uz malo kreativnosti i ideja mnogi vlasnici kuća kod nas pronalaze materijal za ostvarivanje svojih zamisli.

Uobičajene kamene aplikacije se nalaze na frontovima domova ili u oivičenim prolaznim stazama.

Ukrašavanje potpornih zidova kamenom može imati značajan uticaj na izgled bašte. Ključ u odabiru dekorativnog kamena koji je dostupan u širokom spektru boja i tekstura je da ga prilagodite stilu vašeg doma i pejzažu Vašeg dvorišta.

U ponudi su:

PEBBLES – WHITE THASOS
PEBBLES – GREEN
COLORED GRAVEL – BLUE
  • colored gravel blue - dekorativni kamen
COLORED GRAVEL – PURPLE
COLORED GRAVEL – YELLOW
COLORED GRAVEL – RED

Kamenčići su proizvodi od varijacija prirodnog kamena nakon procesa u posebnim rotirajućim cilindrima. Garden Lux Vam nudi različite vrste kamena u različitim bojama i granulacijama, poteklih od prirodnog kamena, kao što su mermer (White Thasos), sitni kamen , bazalt, granit itd., koji se koriste za šljunčanje staza, cvjetnih leja, terase, zidne obloge, itd. U cilju izrade pomenutih staza miješamo cement, pijesak, vodu i kamenčiće po izboru.

Osim toga, u ponudi je i sitni kamen u boji.

Šljunak predstavlja sitnu granulaciju različitih vrsta prirodnog kamena, kao što su mermer, granit, bazalt , itd. Postoji mnoštvo boja u zavisnosti od prirode kamena, npr.: bijeli (mermer), crni (lava, bazalt, mermer), braon (pješčara), siva (granit), zelena (mermer), crvena (mermer, lava). Alternativni nazivi za ove proizvode na tržištu su mermerni šljunak, granitni šljunak, bazaltni šljunak.

Uglavnom se koristi u cvijetnim lejama, vrtovima, bazenima, a lako se može koristiti i umjesto trave u pokrivanju tla. Generalno je proizvod prihvatljive cijene a ima višestruku upotrebu.

Ako u planu imate ovakav vid uređenja dvorišta , Garden Lux Vam nudi kvalitetan i dugotrajan dizajn sa dozom klase.

© Copyright - GARDEN LUX