Parking rampe

opis

motori za kapije i garazna vrata

Sve funckije Supra parking rampe se mogu programirati po volji, u skladu sa specifičnim potrebama i zahtevima korisnika.

Automatska rampa SUPRA

Od novog lidera u oblasti automatizacije, novi asortiman parking rampi:  LIFE  Vam predstavlja novi model SUPRA. U verziji sa motorom na 24 VDC, sa rukom do 5 m, ova porodica elektromehanickih aktuatatora nudi široku mogucnost izbora i inženjering, obracajuci pažnju na svaki detalj, da bi izrazila najnapredniji nivo kvaliteta, funkcionalnosti i estetike koji su danas dostupni.

Supra se zalaže za bolji kvalitet, pa cak i više pažnje posvecuje detaljima. To je razlog zašto je školjka od pocinkovane strukture dobila oklop od cvrste plastike otporne na udarce , inspirisana svetom automobila. LIFE pravi razliku i uvodi model Supra: ” diva ” na sceni automatizacije parking barijera. Moc i kontrola, odeveni sa istom elegancijom i u  klasi najprestižnijih automobila na tržištu.

Sve funkcije parking rampe se mogu programirati po volji, u skladu sa specificnim potrebama i zahtevima. Kontrolni panel, savršeno integrisan i zašticen kucištem je lako dostupan  i  izuzetno intuitivan. Osim toga, postoje dve podrazumevane opcije programa vec postavljene, koje omogucavaju  korišcenje sistema odmah posle instalacije.

DIGITAL LIFE TECHNOLOGY protokol i interfejs olakšavaju instaliranje fotocelija, transpondera, digitalnog selektora i drugih komandnih uredjaja. Nove komponente su odmah prepoznate, zahvaljujuci ” plug and play ” sistemu. Zato sistem može da se ažurira i proširi u bilo koje vreme. Samo tri koraka su neophodna za konfigurisanje instalacije: pametan  instrument koji je uvek u stanju da  odgovori na sve zahteve  i potrebe korisnika.

Jasno, jednostavno i intuitivno uputstvo za sklapanje i  upotrebu  pomaže i da se smanji vreme instalacije. Sa LIFE kvalitetom, dizajnom i  i prilagodjenim  uslugama, Vi cete dostici najviši nivo tehnickog zadovoljstva.

© Copyright - GARDEN LUX