VIS

opis

  • motori za kapije i garazna vrata

Automatizacija industrijskih vrata

LIFE prošuruje ponudu motora za automatizaciju industrijskih vrata čitavim spektrom savremenih rešenja. Vis je specifična linija motora za sekciona i klizna vrata. Pored mogućnosti izbora između različitih načina instaliranja. Vis nudi motor namenjen baš ua ovaj tip upotrebe, zatim razne funkcije koje se mogu programirati, kvalitetnu realizaciju razrađene u detalje, te savremen dizajn. Okusite i Vi prednosti proizvoda LIFE. Definitivno ćete učiniti korak napred u “kućnoj automatizaciji”

Elektronski uređaj za Vašu sigurnost

Kao i ostali motori it linije LIFE, i modeli Vis su opremljeni enkoderom. Ovaj uređaj, u slučaju eventualnih prepreka pri zatvaranju šalje upozorenje i signalizaciju elektronskoj centrali koja je instalarana izvan ili sa strane. U praksi, to kao da imate na raspolaganju nepogrešivog čuvara koji bdije nad Vama. Ali to nije sve, ovaj uređaj ima i dva “granična prekidača” koji se automatski aktiviraju bilo pri zatvaranju , bilo pri otvaranju.

motori za kapije i garazna vrata
VIS VIS RG
Max Površina m 35 35
Napajanje V 230 230
Snaga W 450 450
Obrtni moment Nm 85 85
Težina Kg 15 15
Toplotna zaštita °C 140 140
Radna temperatura °C Min/Max -20 +50 -20 +50
Stepen zaštite IP 54 54
Brzina rpm 20 20
Naizmenični rad % 35 35

DODATNA OPREMA

motori za kapije i garazna vrata

Linija proizvoda Gebox nudi jednostavne kontrolne table za upravljanje automatizovanim kapijama sa napajanjem od 230V ili 24V.

motori za kapije i garazna vrata

Čvrsti i jednostavni za korišćenje, modernog dizajna i napredne tehnologije. Ovi daljinski upravljači vam pružaju širok izbor funkcija.

motori za kapije i garazna vrata

Splendor nije obična signalna lampa nego moderan uređaj koji ulazi u sastav kućne rasvete. Ovaj uređaj ima moderan dizajn koji odoleva vremenskim nepogodama.

motori za kapije i garazna vrata

Visio VISIO uređaj za detekciju pokreta, sačinjen od fotoćelija sinhronizovanih na relej.

motori za kapije i garazna vrata

Des Ključne brave garantuju maksimalnu sigurnost.

© Copyright - GARDEN LUX