Garažna vrata

opis

  • motori za kapije i garazna vrata

Segmentna garažna vrata

Garažna vrata su proizvedena od vrhunskih komponenti. Garažna vrata proizvodimo po meri. Predvidjena su za višegodišnjii radni vek, pa je naš izbor saradnja sa najpoznatijim firmama iz ove oblasti. Garažna vrata se sastoje od tri glavne komponente, i sve tri su jednako važne za dugotrajno i kvalitetno funkcinisanje. To su paneli, okovi i motori. Ako odlucite da mi opremimo Vašu garažu ili poslovni objekat, dobicete maksimum za svoj novac. Naše prednosti su: višegodišnja garancija, profesionalna i brza isporuka i montaža, iskustvo i povoljne cene. Ukoliko sa nama sklopite ugovor o godišnjem održavanju, Vaša vrata ce biti naš problem.

Paneli za garažna vrata

Paneli su proizvod italijanske kompanije Metecno. Paneli su izradjeni od galvanizovanog, pa plastificiranog celicnog lima. Plastifikacija je završna obrada panela. To je postupak gde se boja nanosi us prahu, pa zatim pece u pecima na temperaturi oko 200 stepeni. Na toj temperaturi se prah topi i stvara izuzetno kvalitetnu i otpornu zavrsnu boju. Prostor izmedju limova je ispunjen poliuretanom (pur pena) i odlican je toplotni izolator . Pored toplotne, paneli su odlican zvucni izolator. U ponudi imamo više vrsta panela za garažna vrata, sa razlicitim motivima. Panel kocka je vrsta koju najviše biraju naši kupci za garažna vrata. Panel linije je sledeci model po popularnosti kod naših kupaca. Ovaj model se cesto koristi i za izradu industrijskih vrata. U ponudi imamo i ravan panel kao i panel sa jednom linijom.

Okovi za garažna vrata

Okovi su proizvod Holandske firme Flexy Force. Okovi su svi elementi koji su ukljuceni u pokretanje vrata, od horizontalnih i vertikalnih vodjica, preko šarki pa do brave za deblokadu vrata. Okovi su kicma garažnih vrata. Koristimo okove sa dve opruge. Kod okova sa dve opruge torzione sile su mnogo ravnomernije rasporedjene , pa je mnogo manje uvijanja i opterecenja delova okova. Važno je da okov ima dve opruge jer tako i motor radi potpuno rasterecen, što garantuje dug radni vek motora za garažna vrata. Na tržištu postoji nekoliko vrsta okova, pa je potrebno obratiti pažnju za koji se tip opredeljujete.

Motori

Motori za garažna vrata su deo bez kojih je gotovo nemoguce zamisliti segmentna garažna vrata. Istina je da je moguce otvarati ih i rucno, ali pošto živimo u 21. veku, lepo je dozvoliti sebi malo luksuza pa ne izlaziti iz kola, narocito po lošem vremenu, vec pritiskom na taster, otvoriti ili zatvoriti garažna vrata. Za automatizaciju garažnih vrata koristimo motore Italijanske kompanije „LIFE“. To je firma ciji smo ovlašceni distributeri. Rec je o odlicnim uredjajima, napravljenim od metalnih delova, bez plastike u pogonskim elementima. Cak i plastini elementi koji se koriste u izradi motora, npr. poklopci kucišta, daljinski upravljaci i drugo, sve je proizvedeno u sopstvenoj fabrici. Zato kompanija „LIFE“ sa ponosom, na svakom svom proizvodu, štampa „MADE IN ITALY“. Za garažna vrata koristimo plafonske motore serije „PROBO“, od 650N i 1100N. Za industrijska vrata koristimo bocne motore serije „VIS“. Kontrolni panel na svim motorima omogucava veliki broj podešavanja i ugradnje dodatne opreme. Prednost motora “LIFE” u odnosu na konkurenciju je kontrolni panel, prost za programiranje i promenu opcija, tako da cak i potpuni laik može da menja podešavanja, bez potrebe za angažovanjem profesionalca.

motori za kapije i garazna vrata

Vis je specifična linija motora za sekciona i klizna vrata. Ovaj uređaj u slučaju eventualnih prepreka pri zatvaranju šalje upozorenje elektronskoj centrali.

motori za kapije i garazna vrata

Probo je specifična linija motora za vuču za sekciona i podizna garašna vrata. Probo nudi više funkcija koje se mogu programirati

© Copyright - GARDEN LUX