PROBO

opis

  • motori za kapije i garazna vrata

Automatizacija sekcionih i podiznih garažnih vrata

LIFE proširuje ponudu kućne automatizacije čitavim spektrom savremenih rešenja. Probo je specifična linija motora za vuču za sekciona i podizna garažna vrata. Osim mogućnosti izbora između motora različite jačine, PROBO nudi motor namenjen baš za ovaj tip upotrebe, zatim razne funkcije koje se mogu programirati, kvalitetnu zaštitu i realizaciju razrađenuu detalje, te savremen dizajn. Okusite i Vi prednosti proizvoda LIFE. Oni su definitivno korak napred kad je u pitanju “kućna automatizacija”.

Jednostavna instalacija i napredne Usluge

Life poznaje konkretne potrebe instaltera; upravo zato je proučio svaki detalj da vi posao instalateru učinio jednostavnijim i bržim. Instrukcije za montažu su čitke, jasne, kompletne i vode instalatera kroz sve faze njegovog rada. Na ovaj način ćete utrošiti manje truda i vremena , a rezultati će biti odlični; to još jedna od prednosti proizvoda iz linije LIFE. Osim velike mogućnosti izbora, postoji i niz prilagođenih komercijalnih tehničkih usluga. Budućnost !kkućne automatizacije ” je počela.

motori za kapije i garazna vrata
PR50DL PR80DL PR120DL
Max Površina m 7 10 16
Napajanje V 230 230 230
Snaga W 30 50 90
Napajanje motora V 24 24 24
Sila N 500 800 1200
Radna temperatura °C Min/Max -20 +70 -20 +70 -20 +70
Stepen zaštite IP 40 40 40
Naizmenični rad % 50 50 50

DODATNA OPREMA

motori za kapije i garazna vrata

Linija proizvoda Gebox nudi jednostavne kontrolne table za upravljanje automatizovanim kapijama sa napajanjem od 230V ili 24V.

motori za kapije i garazna vrata

Čvrsti i jednostavni za korišćenje, modernog dizajna i napredne tehnologije. Ovi daljinski upravljači vam pružaju širok izbor funkcija.

motori za kapije i garazna vrata

Splendor nije obična signalna lampa nego moderan uređaj koji ulazi u sastav kućne rasvete. Ovaj uređaj ima moderan dizajn koji odoleva vremenskim nepogodama.

motori za kapije i garazna vrata

Visio VISIO uređaj za detekciju pokreta, sačinjen od fotoćelija sinhronizovanih na relej.

motori za kapije i garazna vrata

Des Ključne brave garantuju maksimalnu sigurnost.

© Copyright - GARDEN LUX