SINUO

opis

Automatizacija preklopnih vrata

Motori za automatizaciju SINUO DOOR, za dvokrilna vrata do 1,5 metara ispunjavaju sve Vaše zahteve. Dostupna verzija od 230V, kako bi se dostigao najviši nivo sigurnosti. Ovaj motor ujedinjuje maksimalnu izdržljivost, čvrstinu i jačinu, a dizajn mu je moderan i lep. Sce ovo je propraćeno zaštitom i realizacijom na visokom nivou, a u skladu sa savremenim standardima kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti.

motori za kapije i garazna vrata

Jednostavnost pre svega

LIFE poznaje konkretne potrebe instalatera. Upravo zbog toga je proučio svaki detalj kako bi instaliranje bilo što jednostavnije i brže. Instrukcije za montažu su čitke, jasnei kompletne i vode instalatera kroz sve faze njegovog rada. Na ovaj način ćete utrošiti manje vremena i truda, a imaćete odlične rezultate;još jedna prednost proizvoda iz linije LIFE. Osim velike mogučnosti izbora postoji niz prilagođenih komercijalnih i tehničkih usluga.

Max težina kapije kg 600
Max dužina m 3
Napajanje V 230V
Potrošnja W 220
Obrtni moment Nm 350
Radna temperatura °C Min/Max -20 +70
Stepen zaštita IP 44
Naizmeničan rad % 30
Vreme otvaranja 90° s 13
Brzina rpm 1,7
Toplotna zaštita °C 140

DODATNA OPREMA

motori za kapije i garazna vrata

Linija proizvoda Gebox nudi jednostavne kontrolne table za upravljanje automatizovanim kapijama sa napajanjem od 230V ili 24V.

motori za kapije i garazna vrata

Čvrsti i jednostavni za korišćenje, modernog dizajna i napredne tehnologije. Ovi daljinski upravljači vam pružaju širok izbor funkcija.

motori za kapije i garazna vrata

Splendor nije obična signalna lampa nego moderan uređaj koji ulazi u sastav kućne rasvete. Ovaj uređaj ima moderan dizajn koji odoleva vremenskim nepogodama.

motori za kapije i garazna vrata

Visio VISIO uređaj za detekciju pokreta, sačinjen od fotoćelija sinhronizovanih na relej.

motori za kapije i garazna vrata

Des Ključne brave garantuju maksimalnu sigurnost.

© Copyright - GARDEN LUX