Motori za krilne kapije

opis

Motori za krilne kapije

LIFE otvara nove perspektive u svetu automatizacije, čak i u oblasti motora za krilne kapije. OPTIMO spektar linearnih elektromehaničkih aktuatora nudi širok spektar izbora izmedju 230 V i 24 V verzije, sa sporim ili brzim kretanjem. To je u skladu sa visokim nivoom dizajna, kvaliteta i funkcionalnosti, kojima pomeramo standarde na tržištu.

Otkrijte sve prednosti za sebe, od ovog i drugih proizvoda LIFE, i otvorite novo doba u „kućnim automatizacijama“.

OPTIMO poseduje budno oko i brz mozak, takozvani optički enkoder, elektronsku kontrolnu jedinicu i granične prekidače. Enkoder drži krilnu kapiju pod kontrolom i odmah detektuje bilo koji objekat ili lice koje bi trebalo da upadne u njegovu operativnu oblast. Elektronska kontrolna jedinica obradjuje sve informacije i aktivira najviše odgovarajuce mere bezbednosti u realnom vremenu. Bezbednosti nikada ne može biti previše, Optimo je takođe opremljen sa dva ” granicna prekidača “, uređaja koji šalju precizan signal za krajnju poziciju krilne kapije.

Mehanizam za ručno otvaranje krilne kapije je savršeno zaštićen od vode i nečistoća. Iako je njegova upotreba retko potrebna , mehanizam je dizajniran tako da se aktivira sa lakoćom, brzo i bezbedno, nudi dodatne pogodnosti.

OPTIMO motori za krilne kapije su već opremljeni kablom za napajanje i kablom za signalizaciju, jednog metra dužine, da bi električne veze povezali jednostavnije i brže: štaviše, dolazi sa unutrašnjim kablovskim sistemom, što olakšava održavanje. Nosači za montažu motora za krilnu kapiju su čvrsti, modularni i pametni, idealni za rešavanje bilo koje instalacije. Uputstvo za montažu je jasno, jednostavno i intuitivno, pomaže instalateru kroz sve faze njegovog rada.

LIFE je dizajniran sve do detalja, uključujuci i šarmantan izgled i spektar prilagodjenih usluga.

motori za kapije i garazna vrata

Optimo spektar linearnih elektormehaničkih motora nudi široku mogućnost izbora između 230V i 24V verzije, sa sporim ili brzim kretanjem.

motori za kapije i garazna vrata

Armor spektar elektormehaničkih motora na zglob nudi široku mogućnost izbora verzija od 24V. Ovaj motor je plod projekcije i ralizacije visokog nivoa.

motori za kapije i garazna vrata

Sinuo automatizacija za kapije dužine do pet metara ispunjava sve vaše zahteve. Dostupna je verzija od 230V kako bi se dostigao najviši nivo sigurnosti

motori za kapije i garazna vrata

Ergo motor za krilne kapije sa podzemnom montažom. Ova linija proizvoda je inovativna i kompletna te vam nudi širok spektar rešenja.

© Copyright - GARDEN LUX