ARMOR

opis

Automatizacija krilnih kapija

Life nudi nove mogućnosti u svetu automatizacije, čak i u oblasti motora za krilne kapije. Armor je spektar elektromehaničkih pogona na zglob nudi široku mogućnost izbora verzija od 24V d.c. Ovaj motor je plod projekcije i realizacije visikog nivoa, u skladu sa savremin standardima kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti. Ali to nije sve! Otkrijte i vi prednosti ovog i drugih proizvoda LIFE. Otvorite novo poglavlje u „kućnoj automatizaciji“.

Jednostavna instalacija, momentalna automatizacija

Sam sklop ovog motora čini jednostavnijom insalaciju digitalni prekidača, fotoćelija, i transpondera i drugih uređaja za upravljanje. Samo tri koraka su potrebna za instalaciju. Ovo je pametna sprava koja je u svakoj situaciji u stanju da pruži rešenje eventualnih problema nastalih prilikom instalacije ili korišćenja. Uputstvo za montažu jue jasno, jednostavno i intuitivno i samim tim, montaža Vam neće oduzeti mnogo vremena. Sa kvalitetom, dizajnom i ostalim uslugama iz LIFE-a, dostićete najviše tehničke standarde i bićete prezadovoljni.

ARO 24/ARO 24 UNI Ar2 24P /AR2 24P UNI DL
Max težina kapije kg 200 200
Max dužina m 2 2
Napajanje V 230V 230V
Snaga W 40 40
Obrtni moment Nm 170 170
Radna temperatura °C Min/Max -20 +70 -20 +70
Stepen zaštita IP 44 44
Naizmeničan rad % 80 80
Vreme otvaranja 90° s 14 14

DODATNA OPREMA

motori za kapije i garazna vrata

Linija proizvoda Gebox nudi jednostavne kontrolne table za upravljanje automatizovanim kapijama sa napajanjem od 230V ili 24V.

motori za kapije i garazna vrata

Čvrsti i jednostavni za korišćenje, modernog dizajna i napredne tehnologije. Ovi daljinski upravljači vam pružaju širok izbor funkcija.

motori za kapije i garazna vrata

Splendor nije obična signalna lampa nego moderan uređaj koji ulazi u sastav kućne rasvete. Ovaj uređaj ima moderan dizajn koji odoleva vremenskim nepogodama.

motori za kapije i garazna vrata

Visio VISIO uređaj za detekciju pokreta, sačinjen od fotoćelija sinhronizovanih na relej.

motori za kapije i garazna vrata

Des Ključne brave garantuju maksimalnu sigurnost.

© Copyright - GARDEN LUX